zondag 12 december 2010

UK SINGLE TOP 40


Het was ongemeen spannend deze week , wie o wie zou de nummer een worden? Uiteindelijk is de race gewonnen door The Black Eyed Peas die hun vijfde nummer een hit scoren. Hierdoor moest Willow genoegen nemen met plaats nummer twee en was Ellie Goulding nog goed voor nummer drie.

Wij vinden het overigens niet erg dat het Willow het niet is gelukt, want deze dochter van Will Smith heeft natuurlijk een draak van een plaat afgeleverd.

Verder valt op dat het Coldplay niet lukt om in de 2e week de top tien te halen, ze blijven steken op nummer dertien. Ook Michael Jackson haalt de top tien niet , hij komt binnen op nummer elf.

Verder weinig opvallends in de bovenste 40.

Onderin valt op dat op 44 The Manic Street Preachers binnen komen, The Script stijgt een plaatsje naar 48. Snow Patrol schuift door naar 50. Plain White T'S staan op 60, ook Fyfe Dangerfield staat op 61. Joe McElderry laat zien hoe snel de Xfactor verdwenen kan zijn, de winnaar van vorig jaar komt nu pas op 68 binnen.

Slechts een plaat daaronder de Kings Of Leon met hun single. Duffy heeft het niet gered: ze zakt naar plaats 83, ook The Killers staan in de tweede week op plaats 85 met hun kerstsingle.

Voor de rest heel veel kerstsingles in de lijst en dat zullen er alleen maar meer worden de komende weken!

De nieuwe nummer een in de single lijst:

The Time (Dirty Bit) - The Black Eyed Peas