zaterdag 16 oktober 2010

DELOREAN – REAL LOVE

Mushroon Pillow

Release: inmiddels uit

Delorean is een band uit  Spanje die al sinds 2000 bestaat. De groep uit het baskische Zarautz heeft de bandnaam gevonden in een tijdmachine uit Back To The Future. Maar wellicht is het ook niet aan de aandacht van de leden ontsnapt dat er in de Verenigde Staten een automerk is met de zelfde naam.


De vierkoppige dance band bestaat uit Ekhi Lopetegi ( zang en bassist), Unai Lazcano ( keyboard) , Tomas Palomo( gitaar) en  drummer Igor Escudeo. Inmiddels is al geruime tijd het album Subiza uit. De titel verwijst overigens naar de plaats in Spanje waar het album is opgenomen.

Om het album weer wat te promoten is er dan nu de single Real Love uitgekomen. Het laat de Basken horen als een alternatieve dance act. Het nummer is heel aardig, maar mist net dat extra om lang te blijven hangen.

Dit kan ook komen door de redelijk vlakke zang van Ekhi en het niet echt kiezen voor een duidelijke lijn in het nummer waardoor het nummer niet spannend wordt, het eindresultaat is dan ook wel aardig maar niet wereldschokkend.

En de clip, tja je weet als een regisseur voor honden in de hoofdrol kiest heeft ie eigenlijk geen flauw idee wat hij wilde maken.

http://www.youtube.com/watch?v=xSlg-JWQJa4&ob=av2e

Geen opmerkingen:

Een reactie posten