zondag 31 oktober 2010

UK ALBUM TOP 40




De Engelse album lijst kent deze week dezelfde nummer een: Kings of Leon. De tweede plek is voor Michael Buble, op nummer drie komt Joe McElderry binnen en The Wanted op nummer vier. Met Robbie Williams op vijf, is alleen de nummer een in alternatieve handen.


Verder in de top tien valt op dat er twee binnenkomers zijn van Taylor Swift ( op zes) en Barbra Streisand ( op acht) . Gelukkig toch nog iets alternatiefs op nummer tien de nieuwe binnenkomer van Soldiers.

Bryan Ferry komt op nummer negentien binnen, Charolotte Church op 23. Onderin , op 41 binnen Warpaint op 71 Elvis Costello.
Uiteraard hebben we niet alle alternatieve platen hier genoemd , er zijn toch nog wel veel meer in de lijst, maar het wordt wel iets minder iedere week.

Overigens ook dat is logisch , zeker in Engeland worden de meeste albums rond kerst verkocht en dan komen alle mainstream albums uiteraard in die periode uit. Of alle The Best of.. . We kunnen dus nog verwachten de komende weken : Take That en Pet Shop Boys bijvoorbeeld.


Voor de tweede week boven aan in de album lijst:
Come Around Sundown - Kings of Leon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten