maandag 18 oktober 2010

OZARK HENRY – THIS ONE’S FOR YOU

Home Henry

Release:  inmiddels al uit
Ozark Henry ( oftewel Piet Goddaer) is een eigenzinnige tak aan de Belgische Alternatieve boom. Piet is als singer songwriter, maar ook als producer al geruime tijd actief. Hij heeft onder andere met Arid en Novastar gewerkt. Hij heeft in Vlaanderen al heel wat albums en singles uitgebracht. Dit heeft hem inmiddels al een keer een nummer een succes opgeleverd met het album The Soft Machine.

Binnenkort ( op 29 oktober) komt er een nieuw album uit: Hvelreki. Als voorbode voor dat album is er al een tijdje de single This One’s For You. Tot nu toe blijft deze single eigenlijk vrijwel onopgemerkt in ons land.

De eerste reacties van de fans zijn wisselend, er zijn er bij die vinden dat Ozark te gladjes klinkt in deze ballade, terwijl anderen juist blij zijn met een toegankelijker nummer. De waarheid zal ongetwijfeld ergens in het midden zitten. Henry is er op dit nummer in geslaagd om een power ballade te maken zoals het hoort, inderdaad is het niet vernieuwend of wereldschokkend, maar wel in mijn optiek een van zijn betere nummers.

Voeg daarbij dat het nummer bijzonder radiovriendelijk is , en het eerste echte grote single succes van Ozark Henry zou er zo maar eens aan kunnen komen en terecht.

http://www.youtube.com/watch?v=GDEK8oq60sE

Geen opmerkingen:

Een reactie posten