zaterdag 23 oktober 2010

BRYAN FERRY - HEARTACHE BY NUMBERS

EMI
Release: 25 oktober



Aanstaande maandag komt het nieuwe studio album van Bryan Ferry uit; Olympia. Het is een album geworden met louter grote namen. Zo is het weer voor het eerst een reunie met oud Roxy Music collega's  Phil Manzanera, Andy Mackay en Brian Eno.
Naast acht nieuwe liedjes is er ook de Ferry versie van het liedje van Tim Buckely Song To the Siren , maar ook een nummer van Traffic staat op het album 'No Face, No Name, No Number.'

Samenwerking is Bryan op dit album met tal van andere grootheden aangegaan wat te denken van Scissor Sisters en Groove Armanda.

Maar ook het aantal gitaristen dat medewerking verleend mag er zijn: van Pink Floyd's Dave Gilmour tot Flea van de Red Hot Chilli Peppers.

O ja en hadden we al gezegd dat Kate Moss op de hoes staat???

Maar tot maandag moeten we het nog eventjes doen met de single 'Heartache By Numbers' . Een heerlijk fris nummer dat duidelijk de hand van Scissor Sisters verraad. Het klinkt verrassend goed, als het album net zo goed is komt Bryan met een van de smaakmakers van 2010 en levert hij een album af dat zich kan meten met de legendarische albums van Roxy Music!!
!!

http://www.youtube.com/watch?v=-LrPiMtXwlc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten