woensdag 6 januari 2016

Naked Song Festival 2016
Logo‘Solo, Stripped Down and Naked’, dát is Naked Song Festival en met niemand minder dan Douwe Bob & Strijkkwartet, Sun Kil Moon, Alex Vargas, Luke Winslow-King, Black Oak en Dana Sipos is de toon voor de tiende editie van het festival gezet. Naked Song vindt komende zomer plaats op zaterdag 25 juni in Muziekgebouw Eindhoven. Elk jaar maken 20 tot 25 singer-songwriters binnen de indie-folk en rauwe americana, hun opwachting op één van de zes podia die Naked Song telt. In de line-up is er veel aandacht voor upcoming talent en uiteraard ontbreken ook dit jaar de grote, populaire namen niet, allen in hun puurste vorm. Meer namen voor Naked Song volgen snel!Sun Kil Moon
Sun Kil Moon is de band rond de enorm productieve singer-songwriter Mark Kozelek. Hoe productief is dat dan, horen we je denken? Nou, zo bracht de beste man in twee jaar tijd liefst drie albums uit, om een idee te geven. In 2014 verscheen het album ‘Benji’, dat hem in ons land pas écht op de kaart zette. Kozelek is een fantastische, pure, singer-songwriter die prachtige verhalen vertelt. Een instrumentarium van gitaar en soms drums ondersteunt de teksten, overheerst nooit. Op Naked Song zal Sun Kil Moon mét band te zien zijn.
Douwe Bob & strings
Er is een heleboel gebeurd sinds Douwe Bob Posthuma in 2013 verkozen werd tot winnaar van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ in het programma van Giel Beelen. De geboren muzikant heeft inmiddels meerdere hits (waaronder een megahit met Anouk), vele 3FM Awards en uitverkochte zalen op zijn naam staan. Op Naked Song zal Douwe Bob zijn beste songs spelen in samenwerking met een strijkkwartet, waarmee hij ook in een uitverkocht Carré staat. Het belooft in ieder geval een uniek optreden te worden waarin de Amsterdammer zal aantonen dat hij daadwerkelijk de allerbeste singer-songwriter van ons land is.Geen opmerkingen:

Een reactie posten