woensdag 13 januari 2016

TAYLOR SWIFT VINDT INSPIRATIE BIJ LUMINIZE



Afbeeldingsresultaat voor luminize 2016

Voor Luminize is het duidelijk: de Amerikaanse megaster Taylor Swift heeft zich voor haar nieuwe clip 'Out of the Woods' laten inspireren door de videoclip ‘Kill It With Love’ van de Haags-Kroatische band. ‘Kill It With Love’ is de eerste single van het Luminize album ‘All Or Nothing’ en kwam in juli vorig jaar uit. ‘Out Of The Woods’ werd op 31 december uitgebracht. Taylor’s clip toont veel overeenkomsten met die van Luminize. Of Swift Ă©cht de Haagse video als inspiratie heeft gebruikt, is niet bekend. Oordeel zelf!


Het debuutalbum ‘All Or Nothing’ van Luminize wordt in februari 2016 aan het publiek gepresenteerd. De release is een krachtig statement van vier jonge vrouwen die hun muziek met de wereld willen delen en daarbij voor alles of niets gaan.
Matilda, Marcela, Irena en Tea hebben alles achter zich gelaten om hun droom na te jagen; internationaal doorbreken en de wereld veroveren met hun energieke rocksongs en de lol die zij hebben als ze muziek maken. Als de meiden het podium op stappen stralen zij als een viereenheid een energie uit waar niemand om heen kan. Ze geven ‘luminization’ een geheel nieuwe betekenis. Bekijk de ‘All Or Nothing’ albumteaser via Youtube

De muziek van Luminize heeft nog voor de album release al het nodige stof doen opwaaien. De band speelt in thuisland KroatiĂ« en in Nederland op grote podia en festivals. Singles ‘Get It Back’ en ‘Kill It With Love’ hebben geleid tot internationale deals met Universal Music, AT Bookings en X-Level. Luminize speelde het afgelopen jaar onder andere op Parkpop en Bospop en is te horen geweest bij Radio Veronica, Radio 538 en 3FM. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten