donderdag 10 december 2015

Eerste bevestigingen Down The Rabbit Hole 2016!

Afbeeldingsresultaat voor down the rabbit hole2016
Tuimel van 24 t/m 26 juni mee in de derde editie van Down The Rabbit Hole en maak je klaar voor een weekend vol avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica. 

Vandaag de eerste bevestigingen!

The National
Mac DeMarco
Glen Hansard

Courtney Barnett
Ty Segall and the Muggers
Mura Masa
Dubioza Kolektiv
The London Souls
Pat Thomas & Kwashibu Area Band
Sonido Gallo Negro

Meer bevestigingen volgen binnenkort....
 
De kaartverkoop gaat dinsdag 5 januari 2016 om 11:00u via ticketmaster.nl van start!
Er op tijd bijzijn loont: tot 1 februari kosten kaarten slechts  €99,- (excl. servicekosten). Voor deze Rapid Rabbit-actie zijn 8.000 kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang...
Als de Rapid Rabbit kaarten op zijn, kost een regulier festival ticket  €125,- (excl. servicekosten) voor drie dagen festival, inclusief camping.
Met veel vrienden komen is natuurlijk altijd een goed idee maar met het speciale groepsticket wordt het helemaal een feest: voor 12 personen betaal je in totaal €1.188,- (excl. servicekosten). Dat betekent dat je als de Rapid Rabbit-periode voorbij is ook slechts €99,- per persoon betaalt.
Vorig jaar vierden we Down The Rabbit Hole met ruim 15.000 bezoekers. Lekker de ruimte hebben aan het meer, in het bos en op het terrein is fijn en daarom maken we dit jaar slechts een kleine stap in het bezoekersaantal en worden maximaal 20.000 tickets verkocht.
Natuurlijk kun je ook weer op de luxe camping Rabbit Resort terecht voor een ruime keuze aan tipi’s, legertenten, Dreamlodges en nog veel meer pre-pitched accommodaties. Kijk hiervoor het volledige aanbod en alle informatie. Kom je met je eigen camper, caravan of vouwwagen? Vergeet dan niet een Camper Camping-ticket aan te schaffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten