woensdag 16 maart 2016

RADIOHEAD KOMT VOOR 2 CONCERTEN NAAR DE HMH

Radiohead

Op 20 en 21 mei komt Radiohead naar Nederland voor twee concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Kaarten voor deze concerten worden uitsluitend op naam verkocht. De voorverkoop start aanstaande vrijdag 18 maart om 10 uur via Ticketmaster.

Het is voor de band de kickoff van een serie concerten die hun hele concertreeks - inclusief reeds aangekondigde festivals - voor 2016 compleet maakt. 
Radiohead komt op 20 en 21 mei 2016 voor het eerst sinds vier jaar weer naar Nederland. De twee concerten in de Heineken Music Hall zijn onderdeel van een kleine reeks exclusieve concerten, die plaatsvinden naast de reeds aangekondigde festivaloptredens, waarin Radiohead enkel prominente concertzalen in slechts zes wereldsteden aandoet.
Kaarten op naam
Om de kans tot het doorverkopen van de tickets te minimaliseren zullen de tickets voor deze show op naam verkocht worden, met een maximum van 2 tickets per persoon. De tickets kunnen bij aanschaf beide op de naam van de kaartkoper worden gezet, of beide tickets kunnen op naam van de bezoekers worden gezet. (In het eerste geval moeten wel beide bezoekers samen langs de ticketcheck. De namen worden aan de deur gecontroleerd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten