vrijdag 25 maart 2016

NIEUWE SINGLE SIR JAMES + TWEEDE OP SMAAK TOUR






















Vandaag komt de Amsterdamse band Sir James met een nieuwe single naar buiten. De nieuwe single heet 'Mozes' en is stuk steviger dan we van de band gewend zijn.


Wegens het daverende succes van de Op Smaak Tour eind 2014, gaat Sir James deze lente wederom op pad met een chefkok. Dit nieuwe concept waarbij muziek en dineren op een smaakvolle manier gecombineerd wordt zal in maart en april plaatsvinden in verschillende kleine Nederlandse theaterzaaltjes. 

Tijdens deze tweede Op Smaak Tour gaat de band op pad met Diede H. de Jong (Nijverdal 1987), medeschrijver "Koken voor vrouwen" en winnaar cabaretprijs (ASCF 2008). Ditmaal geen amuzes zoals bij de voorganger, maar een viergangendiner in combinatie met een akoestisch intiem concert. Zowel de gerechten als de liedjes worden aan de hand van thema's geselecteerd en voorzien van anekdotes en persoonlijke verhalen van de makers.

De Op Smaak Tour XL is een tegengeluid op de consumptie maatschappij, waarin vooral snel en veel geconsumeerd moet worden. Sir James bied een avond van ontstressen en de tijd nemen. Geen fastfood en vluchtig skippen langs youtube filmpjes, maar verdieping; ambachtelijke liedjes en gerechten met achterliggende gedachten. Neem eens de tijd om te voelen.

Begin 2015 bracht Sir James zijn debuutalbum "My Love The Drunk" uit. Ze speelden o.a. op de Parade en Popronde.

Bekijk hier de After Movie Op Smaak Tour 2015

Op Smaak Tour XL:
20 maart 2016 – WAGENINGEN Vreemde Streken
24 maart 2016 – AMSTERDAM Mister Kitchen
31 maart 2016 – VLISSINGEN Arsenaal Theater

3 april 2016 – LEIDEN Scheltema
8 april 2016 – OLST Kasteel de Haere
10 april 2016 – NIJMEGEN Theater de Lindenberg
15 april 2016 - DEN BOSCH Theater aan de Parade









Geen opmerkingen:

Een reactie posten