donderdag 24 februari 2011

PNAU - THE TRUTH


Release: nog niet bekend

Label : EMI

Ze zijn de winnaars van de ARIA Dance Release Award in 1999, hebben inmiddels 3 albums op hun naam staan en zijn down under in Australi� heel erg bekend. De groepsnaam? Pnau, zegt het je nog niks? De groep bestaat uit twee leden : Nicklittlemore ( zang en productie) en Peter Mayes ( gitaar en productie). Zegt het je  nog niets?

Dan helpen we je even op weg. De twee hebben ook Side-project: Empire Of The Sun. En nu wordt de groep dus wel bekend. Vooral bij onze oosterburen is de groep met dank aan een Vodafone reclame erg populair, ze scoorden een nummer een hit met We Are The People.

Maar wellicht gaat het nu anders worden en wordt ook hun oorspronkelijke band bekend, want o o wat klinkt dit goed en radiovriendelijk!!!

Het lijkt wel of je Gary Barlow van Take That in goede doen hoort, een echte jaren 80 song met flink wat synthesizers een prima refrein een aanstekelijke melodie.

Dit nummer maakt meteen een eind aan de winter, als het vierde album ook zo gaat klinken wat deze zomer wordt verwacht hebben wij er weer een favoriete band uit Down Under bij!!!

Nu nog een clip heren zoals jullie ook met Empire Of The Sun maakten en het is helemaal compleet, en als Vodafone nog een nieuwe commercial gaat maken kunnen de heren ook met Pnau een internationaal succes scoren.

Terecht de tip van de week, gaat nog hoog scoren in onze lijst!!

http://www.youtube.com/watch?v=WObL9pj0j54