maandag 21 februari 2011


Er komen deze week nogal wat leuke singles uit we zijn dan ook benieuwd of het weer net zoals deze week tot een verrassende nummer een zal leiden.

Zo komt er de nieuwe single van Take That, Brandon Flowers, Britney Spears, The Feeling, Manic Street Preachers deze week uit.

Ook op album gebied komt er wel wat leuks uit zo komt er het eerste album van Yuck bijvoorbeeld , maar wij schatten hier in dat er geen binnenkomer is die Adele van de bovenste plek kan stoten.


Alpines – 'Ice And Arrows'
Austra – 'Beat And The Pulse'
Cavalera Conspiracy – 'Killing Inside'
Cults – 'Go Outside'
The Feeling – 'Set My World On Fire'
Brandon Flowers – 'Jilted Lovers And Broken Hearts'
Ben Folds & Nick Hornby – 'Your Dogs + Claire’s Ninth'
Alexis Jordan – 'Good Girl'
Lupe Fiasco – 'The Show Goes On'
Magnetic Man feat. John Legend – 'Getting Nowhere'
Clare Maguire – 'The Last Dance'
Manic Street Preachers – 'Postcards From A Young Man'
Miles Kane – 'Come Closer'
Nicki Minaj feat. Drake – 'Moment 4 Life'
Josh T.Pearson – 'Country Dumb'
Pink - 'Fuckin' Perfect'
Caitlin Rose – 'Own Side'
The Script – 'If You Ever Come Back'
Britney Spears – 'Hold It Against Me'
Take That – 'Kidz'
Kanye West – 'All Of The Lights'


Banjo Or Freakout – 'Banjo Or Freakout'
Sara Bareilles – 'Kaleidoscope Heart'
Julianna Barwick – 'The Magic Place'
Deicide – 'To Hell With God'
D.R.U.G.S – 'D.R.U.G.S'
DevilDriver – 'Beast'
Far East Movement – 'Free Wired'
Frankie & The Heartstrings – 'Hunger'
Gill Scott-Heron And Jamie XX – 'We're New Here'
Glee Cast – 'Glee – The Music – Volume 4'
Jay Sean – 'Freeze Time'
Les Corpes Mince De Francoise – 'Love & Nature'
The Low Anthem – 'Smart Flesh'
June Tabor – 'Ashore'
Ten – 'Stormwarming'
The Secret Sisters – 'The Secret Sisters'
Thirteen Senses – 'Crystal Sounds'
Toro Y Moi – 'Underneath The Pine'
Treefight For Sunlight – 'A Collection Of Vibrations For Your Skull'
Yuck – 'Yuck'