zondag 6 maart 2011

UK SINGLE TOP 40

Ook deze week weer de zelfde nummer een in de single lijst. Adele blijft nog steeds bovenaan staan. De nummer twee is ook deze week voor Jessie J ,terwijl door de nummer drie voor Rihanna ook deze week de top drie uit louter dames bestaat.

Door de nieuwe clip stijgt Lady Gaga naar nummer vier ,terwijl de oude single van Adele naar vijf zakt, deze week dus een top 5 louter dames.

Verder in de top tien,valt er weinig te vermelden. Ook zijn er weinig nieuwe binnenkomers. Jessie J dankzij haar nieuwe album op 40 maar die komt nog veel hoger, op 35 Hype Squad opnieuw binnen. Op 34 Breakage binnen, op 22 Foo Fighters.

Verder onder in de lijst valt op dat ook de volgende single van de Manic Street Preachers de top 40 niet haalt, ondanks de binnenkomst in de midweeklijst op 36 zakt de verkoop dan zo sterk in dat ze 'slechts'op 54 binnen komen, nou ja Britney Spears komt op 55 binnen dus daar winnen ze het dan nog van.

Sunday van Hurts stijgt door van 147 naar 57, Naked and The Famous stijgen ook van 145 naar 64, nog meer Jessie J op 81. En tenslotte gaat Ellie Goulding naar 91 van 108 , maar die heeft al vaker laten blijken een langzame stijger te zijn.


De nummer een in de single lijst van Engeland:
21 - Adele

Geen opmerkingen:

Een reactie posten