vrijdag 15 april 2016

LAATSTE 3 NAMEN VOOR PINKPOP



Imelda May (foto), Bazart en Harts zijn de laatste drie namen voor de komende editie van Pinkpop. De Ierse zangeres Imelda May zal op zaterdag de 3FM Stage openen. Op dezelfde dag op Stage 4 kun je het Belgische Bazart vinden. Het Australische Harts opent de Brand Bier Stage op de zondag van Pinkpop. Het festival vindt plaats van 10 tot en met 12 juni, natuurlijk in Landgraaf.
Headliners voor dit jaar zijn Red Hot Chili Peppers (vrijdag), Rammstein (zaterdag) en Paul McCartney (zondag). Op vrijdag 10 juni komen daar onder meer Major Lazer, James Bay en Bastille bij. Op de zaterdag 11 juni zullen onder meer James Morrison, Doe Maar, The Sore Losers en Parquet Court naar Landgraaf afreizen. Op de afsluitende zondag 12 juni is het de beurt aan onder andere Lionel Richie, All Time Low, Bring Me The Horizon en Balthazar.
Voor de complete line-up, meer informatie en tickets kijk je op de website van Pinkpop. Weekendtickets zijn uitverkocht. Dagkaarten gaan voor €95,- over de toonbank, let op: voor de zondag zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar OOR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten