vrijdag 22 april 2016

KINOO - EVEN THAT



Groningen heeft een gloednieuw indiewondertje: Kinoo. Vier jongens die 70’s krautrock maken en zingen over de weg naar volwassenheid. Het resultaat? Onze eigen Nederlandse Beach Fossils, Ultimate Painting en SPLASHH in één band.


En dat viel op! Want zelfs zonder muziek uitgebracht te hebben, heeft de band het al tot het voorprogramma van Eerie Wanda weten te schoppen. Hun eerste single  Even That komt vandaag uit, aan ons de eer jullie voor te stellen aan Kinoo! 

Bij dit overheerlijke nummer hoort een goede video en die is voor de gelegenheid gemaakt door HACHEE. We zien een lo-fi-expeditie door Groningen met sketchy beelden die voor een bizar bewakingscamera-effect zorgen. De interactie tussen psychedelische ecolinebeelden en de hazy stem van frontman Tjesse Riemersma, zorgen voor precies het juiste effect. Een verhaal is er verder niet te bekennen, het is een fijne greep uit het leven van de kleurrijke (letterlijk, er is verf in het spel) jongens. We hebben onze Nederlandse, lome zomerdagband in ieder geval gevonden. bron the daily indie



Geen opmerkingen:

Een reactie posten