woensdag 13 april 2016

IDIAN ASKIN KOMT NAAR GAELLUS OPEN AIR 2016











Pinksterzondag zal dit jaar weer uitbundig gevierd worden in Tienray. met Gaellus Open Air 2016!


Voor jong en oud zal er weer allerlei moois en bijzonders te horen zijn deze dag. Met ieder jaar weer rond de 2500 bezoekers is Gaellus een festival met een gezelligheidsgarantie. Verschillende muziekgenres en de combinatie met een lekker drankje zorgt ervoor dat dit ook bijna niet anders kan. Gaellus Open Air is een festival voor regionaal, nationaal en internationaal talent. Als headliners komen o.a. Indian Askin (prettig gestoorde nineties-rock à la dEUS en Beck), Broken Brass Ensemble, Nu of Nooit-winnaar Storksky en Umeme Afrorave naar Tienray. Ook is het programma weer internationaal georiënteerd met Amerikaanse band The Blank Tapes en de Belgen van Mind Rays.

Who’s askin? Indian Askin! Deze vierkoppige Nu-Punkdraak pakt je bij je strot en laat je niet meer los. Nu nog midden in een clubtour door het hele land, straks fladderend en vuurspuwend over het Tienrayse podium.
Een joekskapel, maar dan in een nieuw jasje. Een op maat gemaakt, getailleerd en luxueus jasje. Met zijn achten zijn ze, de jongens van Broken Brass Ensemble. Met veel toeters en bell en brengt dit gezelschap een combinatie van fanfare, funk, hiphop jazz en New Orleans.
Michiel Claessen is het gezicht achter Storksky. Wat begon als een afstudeerproject is uitgegroeid tot een ware bezienswaardigheid. Afgelopen jaar won hij de fel begeerde contest ‘Nu of Nooit’ en dat brengt hem dit jaar naar het langslopende festival van Europa: Pinkpop. Zijn debuutplaat nam hij samen op met 6 verschillende drummers van o.a de Staat, Triggerfinger en Paceshifters. Kwaliteit en diversiteit zijn de kenbare eigenschappen van de band. Welke drummer zal hij deze keer meenemen?
Gaellus Open Air 2016
15 mei 2016
Gratis entree
Line-up:
Indian Askin / Broken Brass Ensemble / Umeme Afrorave / Storksky / The Blank Tapes / The Black Cult / Tamarin Desert / Wolves Dressed in Sheep / Iguana Death Cult / Mind Rays / Depthclegg delis / CONDOR / Keezus Christus / Beppie Kraftwerk / Red Carpet + many more!
Meer infomatie via www.gaellusopenair.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten