vrijdag 22 april 2016

Het programma International Festival of Technology is bekend!


Afbeeldingsresultaat voor international festival of technology 2016



Delft is tussen 1 en 3 juni het toneel van technologie, muziek en kunst tijdens het International Festival of Technology (IFoT). Een niet alledaags festival, waar speelsheid en intelligentie samenkomen. Het is een broedplaats voor mensen met een vooruitziende blik en vernieuwingsdrang. Naast technologie en innovatie biedt het driedaags festival op vrijdag een Grand Finale met een line-up aan topartiesten als De Jeugd van Tegenwoordig, De Staat en Selah Sue.


Drie dagen IFoT in vogelvlucht

Woensdag 1 juni draait onder meer om gezondheid, sport en sportinnovatie.
Studievereniging Leeghwater daagt bezoekers uit om mee te rennen met de Campusrun voor het goede doel ‘Meedoen is groeien’, een samenwerking tussen het Revalidatiefonds, Prinses Máxima Centrum en de TU Delft. Verder rondleidingen langs bijzondere plekken op de campus, onder meer de Dode Kamer - waar geen echo bestaat - Verder rondleidingen langs bijzondere plekken op de campus, onder meer de Dode Kamer - waar geen echo bestaat – en naar labs voor de laatste Delftse creatieve innovaties.

Afbeeldingsresultaat voor international festival of technology 2016Donderdag 2 juni Tijdens het Cyber Security Seminar stap je in de spannende wereld van het hacken. Op de Research Exibition worden de laatste meest innovatieve onderzoeken op en van de TU Delft gepresenteerd aan het bedrijfsleven. Het Energy Island biedt antwoord op de vraag wie meer energie opwekt: een mens of een zonnepaneel en kunnen bezoekers meedenken over hoe een gelukkige stad van de toekomst er uitziet.
Afbeeldingsresultaat voor international festival of technology 2016Vrijdag 3 juni IFoT’s  Grand Finale. Op het grote festivalterrein rond de aula van de TU Delft is te zien welke rol technologie de komende decennia gaat spelen in het dagelijks leven en werk. Kijk rond in het huis van de toekomst met onder meer een slaapkamer waar je kunt knuffelen met robot Somnox, die ademt als een mens waardoor je beter slaapt. Maak kennis met de Plantbag, een rugzak met daarin een plant die je voorziet van zuurstof.  Daarnaast de muzikale afsluiters van het IFoT met grote namen als De Staat, Selah Sue  en De Jeugd van Tegenwoordig.

Over IFoT
1 juni: mekelweg/locaties & tijden gratis toegang
2 juni: mekel weg/locaties & tijden gratis toegang
3 juni: mekelweg 5, 16:00uur tot 00:30 uur gratis toegang
Met onder andere: De Jeugd van Tegenwoordig, Selah Sue, De Staat, hacking lab, Research Exhibition, CampusRun, Sports Engineering Institute . Meer informatie op www.ifot-delft.com. 

Het IFoT is een samenwerking van de TU Delft met de Gemeente Delft, Haagse Hogeschool, Inholland en het Ondernemersfonds gebied 1

Geen opmerkingen:

Een reactie posten