vrijdag 1 april 2016

IDENTITY CIRCUS MET VERS BLOED HET LAND DOOR



De heavypopband Identity Circus gaat met een nieuw gezicht op tour. Na het succesvolle eerste deel van de tour ter promotie van hun debuut EP kunnen de fans vanaf april de energieke band mét nieuwe gitarist bewonderen.

Tijdens hun laatste optreden in 't Oude Pothuys te Utrecht nam de band afscheid van gitarist en mede-oprichter Jarno. Het lot wierp al snel een zeer getalenteerde vervanger in de schoot van de energieke popband in de vorm van Bobby Glotzbach. Vanuit een oude basisschool werkt de band aan zijn catchy heavypop sound en zijn ze de afgelopen maand druk bezig geweest om Bobby klaar te stomen voor deze tour én het aankomende festivalseizoen. Tijdens de tour zullen ze naast optredens in diverse steden ook het voorprogramma van de legendarische 80’s artpop en new wave groep Fischer-Z verzorgen in de Effenaar in Eindhoven. Evenals een optreden geven in hun thuisstad Utrecht tijdens Koningsnacht op het Stadhuisplein.
De band rond de flamboyante Italiaans-Brabantse frontman Ricco Fiorito bracht eind 2015 hun debuut EP uit waarvan de single 'Wake Up' goed werd ontvangen en gedraaid door veel lokale én landelijke radio stations (o.a. Radio 1, 3FM en Radio 538). Ze staan bekend om hun energieke live shows vol catchy riffs en positieve vibe. Door de toevoeging van de nieuwe gitarist komen ze energieker, muzikaler en beter terug dan ooit. 

Tourdata:
2 april - Altstadt, Eindhoven
10 april - Hannekes Boom, Amsterdam
16 april - Averechts, Utrecht
24 april - Pitchers, Amersfoort
26 april - Koningsnacht, Stadhuisplein, Utrecht
27 april - Koningsdag, Stadsstrand de Kade, Alkmaar
6 mei - Effenaar, Eindhoven
20 mei - Boothill, Amersfoort
21 mei - Vogeltjesfestival, Hilversum

Geen opmerkingen:

Een reactie posten