woensdag 6 april 2016

DEZE ARTIESTEN SPELEN DIT JAAR IN DE PLATENZAKEN TIJDENS RSD




De namen en locaties voor Record Store Day 2016 zijn vandaag bekend gemaakt. Ook dit jaar staan er op 16 april meer dan 100 artiesten in de platenwinkels door heel Nederland. Denk aan ambassadrice Eefje de Visser, Spinvis, Danny Vera en The Cool Quest. En uiteraard ook jong talent als Amber Arcades, Indian Askin, Bombay, Max Meser, Polynation en The Brahms.



Record Store Day is trots de lijst met instores voor Record Store Day 2016 bekend te kunnen maken. Met 111 acts en 250 optredens in ruim 70 platenzaken door heel Nederland, is het instore programma van Record Store Day 2016 bijna compleet.
Ook dit jaar is het schema weer duizelingwekkend. Natuurlijk is ambassadeur Eefje de Visser van de partij, maar ook PAUW, Hooverphonic, Yorick van Norden, Bewilder, No Blues, Causes, Moke, Tiny Legs Tim, Spinvis en Kypski (met zijn indrukwekkende Drank & Drugs remix) en vele, vele anderen geven dit jaar acte de présence.
Afterparty’s
Na een drukke Record Store Day zin in nog meer muziek? Af wil je gewoon even feesten na een mooie dag? Dat kan op verschillende plekken in het land bij de Record Store Day afterparty’s. 
Hier vind je een overzicht van de afterparty’s die tot nu toe bekend zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten