zondag 28 november 2010

UK SINGLE TOP 40

Het kon natuurlijk niet anders, de finalisten uit de X factor die het nummer van David Bowie Heroes vakkundig om zeep hielpen staan op nummer een in Engeland.De tweede plaats is deze week voor die prachtige cover van Ellie Goulding, Your Song, terwijl op drie JLS staat.

Verder komt Olly Murs binnen op nummer vier, zakt Take That naar nummer zes en komt Adele maar weer eens de top tien binnen.

In de lijst vooral veel zakkers deze week, naast een onvermijdelijke I Tunes Beatles binnenkomst op 38 en nogmaals Olly op 39 valt Kylie Minogue op 40 op. Leukst binnenkomer staat overigens op nummer 29 Brett Domino , maar daar kun je van de week nog meer over lezen op deze site.

Met de kerst voor de deur staat de onvermijdelijke Mariah Carey alweer op 48. Duffy komt binnen op 41 en op 42 vindenwe The Script terug.  Ook The Pogues staan al weer op 51.

En wat te denken van Beady Eye ( ex Oasis) op 61.  Verder ook hier weer veel oude bekenden die opnieuw binnenkomen, wat te denken van bijvoorbeeld Snow Patrol ( 220 weken inmiddels)?


De nieuwe nummer een in de Britse single lijst:
Heroes - The X Factor Finalists 2010