zondag 7 november 2010

UK ALBUM TOP 40


Terwijl Cheryl Cole de nummer een in de single lijst kwijt is , komt ze wel op een binnen in de album lijst.Op de voet gevolgd door de rockers van Bon Jovi, die op twee binnen komen met een The Best Of.

Het begint weer richting de feestdagen te gaan dus de album lijst staat bol van de verzamelalbums. Wel opvallend is de binnenkomst op nummer drie van Rumer. Dit eerste album van deze singer songwriter is inmiddels al goud en zal bij ons binnenkort nog wel aandacht  krijgen.

Hierdoor zakken Kings Of Leon naar nummer vier, op vijf komt Rod Stewart binnen, met inmiddels zijn vijfde American Songbook.  Jamiroquai komt pas op nummer zeven binnen, omdat Michael Buble nog op plaats zes staat. Neil Diamond komt op acht binnen. Peter Andre op tien. Hierdoor is het alternatieve gehalte in de album lijst ook flink teruggelopen.

Devlin komt binnen op 21, de Pet Shop Boys op 27. Suede met een verzamelalbum op 31, Bryan Adams komt nieuw binnen op 35.

Daaronder is het aardig om te melden, dat ook daar de verzamelaars aan het oprukken zijn. Echt nieuwe spraakmakende albums zijn er eigenlijk niet meer in de lijst te vinden.

De nieuwe nummer een in de Engelse album lijst:

Messy Little Raindrops - Cheryl Cole

Geen opmerkingen:

Een reactie posten