vrijdag 24 oktober 2014

VONDER & BLOOM - THE DARKEST PLACEOp 16 november zal het Amsterdamse singer-songwriter duo VONDER & BLOOM (bestaande uit Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk) hun derde album “Follow You Back Home” presenteren tijdens een intiem concert in het Comedy Theater aan de Nes in Amsterdam. De eerste single van het nieuwe album is tevens de openingstrack van de plaat: “The Darkest Place. 


“Follow You Back Home” is in de zomer van 2014 opgenomen in New York met producentKieran Kelly. Kelly is met name bekend als producer van het succesvolle Angus & Julia Stone album “Down The Way.” Ook een aantal vaste muzikanten van dit bekende Australische duo hebben bijgedragen aan “Follow You Back Home”. Met dit album hoopt VONDER & BLOOM een integere, pure plaat te presenteren die met name uit gaat van de kracht van de eenvoud. Zo staan er een aantal live tracks op en wordt de band onder leiding van Kelly spaarzaam ingezet.

Het is te horen in deze eerste single van het duo die een mooi voorbeeld is van die eenvoud, een klein liedje wat door die eenvoud en de stemmen een verrassend sterk en mooi nummer is, dit smaakt naar meer!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten