zondag 3 juli 2011

UK ALBUM TOP 40

Met Glanstonbury net achter ons , zal het niemand verbazen: Beyonce komt op een in de albumlijst binnen, Adele blijft op twee en Lady Gaga zakt naar nummer drie.Met Take That op vier en Adele nogmaals op vijf is de top vijf compleet. Caro Emerald blijft op zeven staan, nog net binnen in de top tien de Kaiser Chiefs op tien en Biffy Clyro op negen. Stevie Nicks komt nieuw binnen op nummer veertien.

Op 24 komt Foster The People binnen,Gillian Welch vinden we nieuw op 25. Limp Bizkit komt bescheiden op 30 binnen en Elbow komt ook dankzij Glanstonbury weer op 30 terug.

Op 38 vinden we het vorige album van Beyonce dat weer sterk stijgt dankzij nummer vier. Tenslotte op 40 staat Rumer weer.

Wat is er nog meer opvallend in de lijst?  Coldplay op 44 dankzij Glanstonbury en op 48 en 52 en nogmaals Beyonce op 45.

Destiny's Child profiteert ook nog van het succes van Beyonce op 54 en nog een keer Coldplay op 55.
U2 vinden we terug op 61 dankzij het optreden op vrijdag.Jill Scott komt binnen op 69 en The Feeling zakt in de tweede week al naar plaats 71. Nog meer nieuwkomers: Taking Back Sunday op 87,  SBTRKT  op 93 en Beyonce tenslotte opnieuw op 94.

De nieuwe nummer een in de Britse albumlijst:
4 - Beyoncé

Geen opmerkingen:

Een reactie posten