woensdag 27 juli 2011

MOKE - TILL DEATH DO US PART ( THEATER TOUR)

Waar: op 38 plaatsen in Nederland


Wanneer: vanaf 23 september  tot en met 22 december





Liefde en dood, vriendschap en verlies. De Amsterdamse rockgroep Moke wijdt een theatershow aan dierbare liefdesliederen, odes aan het geluk en droeve songs over dingen die voorbij gaan. Onaantastbare popklassiekers en vergeten juweeltjes komen langs. 


Till Death Do Us Part laat een ander gezicht zien van de band die door Paul Weller geprezen werd om hun "smashing tunes". Last chance en Here comes the summer werden Nederlandse popklassiekers en als huisband van De Wereld Draait Door toonden ze dat ze de kunst van het coveren beheersen. Na welverdiende awards, buitenlandse tours en prominente festivaloptredens is de tijd aangebroken voor muzikale verdieping. Moke verruimt de horizon buiten de robuuste rock waarin ze excelleren. Diversiteit is het sleutelwoord, onverwachte instrumenten en combinaties duiken op in een spannend decor van film- en lichtbeelden, onder regie van Titus Tiel Groenestege (Orkater, NUHR, Wende). 

Brel, Springsteen, Elvis, U2: Moke haalt louter hoogtepunten naar boven. Een greep uit eigen repertoire mag niet ontbreken. Vrienden door dik en dun, bij elkaar voor altijd: Till Death Do Us Part.




http://www.youtube.com/watch?v=tMUqVO12a5U

Geen opmerkingen:

Een reactie posten