maandag 4 juli 2011

MIKA - ELLE ME DIT

Release: alleen uit in Frankrijk 11 juli
Label: Universal 

1-425x425
Mika is weer terug. De Brits-Libanese zanger, die scoorde met hits als Grace Kelly en We Are Golden, gaat begin 2012 uitpakken met een nieuw album. Tot die tijd zal de excentrieke zanger allerminst stilzitten want Mika zou Mika niet zijn als hij niet iets aparts heeft bedacht.


 Zijn eerste single sinds lange tijd is er een in het Frans en zou volgens bepaalde sites geproduceerd zijn door Martin Solveig, wat overigens niet bevestigd is. Zoals we gewend zijn van de zanger komt hij ook deze keer weer met een combi van muziekstijlen. We horen een klassieke piano en invloeden uit de electropop.
Vooralsnog zal de single alleen in Frankrijk uitgebracht worden en dat is een verstandige keuze. Het refrein blijft irritant snel in je hoofd hangen en na een paar keer luisteren ken je ook de melodie uit je hoofd. Naast de single zal Mika ook gaan optreden in Frankrijk. Kortom, de zanger is op de Franse toer. Naar verluidt is de single een cadeau voor de Franse fans. Zijn laatste album The Boy Who Knew Too Much was namelijk alleen daar een groot succes. Het maakt ons allemaal wel nieuwsgierig naar wat hij nog meer gaat brengen dit 
jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten