donderdag 12 november 2015

Black Friday: Releases bekend!




















rsd plak crop











de mooiste kerstcadeaus koop je bij je favoriete platenzaak.
De verlanglijstjes mogen worden aangescherpt: de exclusieve releases voor Black Friday zijn bekend!
Op 27 november laten de Nederlandse vinylliefhebbers zich voor het eerst meeslepen in de jaarlijkse gekte die zich de dag na Thanksgiving in de Amerikaanse winkels afspeelt. Op Black Friday begint het hele land massaal met de aankoop van kerstcadeaus, aangespoord door krankzinnige aanbiedingen. Maar Record Store Day doet het natuurlijk altijd net even anders: in plaats van de gillende meutes waar de Doldwaze Dagen in de Bijenkorf nog een puntje aan kunnen zuigen, richten wij ons met Black Friday op muziekliefhebbers, vinylverzamelaars en iedereen die zijn favoriete onafhankelijke platenzaak een warm hart toedraagt.
Zoals je van Record Store Day gewend bent, zijn er weer een heleboel prachtige releases om uit te kiezen. Doe bijvoorbeeld iemand die speciale kerstsingle van AndrĂ© Hazes cadeau, gedrukt op feestelijk dennengroen. Of wat dacht je van een prachtige jubileumbox van The Flaming Lips? Een unieke versie van het debuutalbum van Urban Dance Squad? Of toch liever de originele soundtrack van de jaren ’80 filmklassieker Transformers (robots in disguise!)?
Record Store Day Nederland heeft een selectie gemaakt van zo’n dertig releases, waar voor iedereen wel een pareltje tussen zit. Ook zijn de deelnemende platenzaken zelf op zoek gegaan naar hun mooiste cd- en lp-boxen, die op Black Friday voor once in a lifetime-prijzen over de toonbank zullen gaan. Zo weet ook jij voor het aankomende feestseizoen je lokale platenzaak weer te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten