zondag 22 mei 2011

UK SINGLE TOP 40

We hebben weer een nieuwe nummer een in de Britse single lijst: Pitbull is de nieuwe nummer een, daardoor zakt Bruno Mars naar de tweede plaats en staat LMFAO op drie.Het is overigens de lijst van Lady Gaga , zij staat met vier nummers in de top 20 en dat is een vrouwelijke artiest sinds 1955 niet meer gelukt.( voor de fijnproevers Ruby Murray was het in 1955).That's The Edge Of Glory (6), Judas (8), Hair (13) and Born This Way (16) .


De hoogste binnenkomer vinden we op nummer elf Swedish House Mafia. Take That dreunt in de tweede week alweer naar nummer 38 omlaag en de Ierse songfestival inzending Jedward komen we op 39 tegen.


Ook deze week komt er allerlei Glee binnen, de winnaars van het songfestival komen op 61 binnen ( Ell & Nikki) Op 62 gevolgd door Go Your Own Way van Fleetwood Mac.


Caro Emerald stijgt door naar nummer 70, Eric Saade ( Zweden voor het songfestival) komt binnen op 76, de Deense inzending A Friend In London komt op 78 binnen. Friendly Fires komt op 80 binnen, Dreams tenslotte van Fleetwood Mac komt opnieuw op 86 binnen.

De nieuwe nummer een in de Britse single lijst:

Give Me Everything (feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer) - Pitbull

Geen opmerkingen:

Een reactie posten