dinsdag 17 januari 2017

LINE UP CROSS-LINX COMPLEETLogo
Het vierdaagse, rondreizende festival Cross-Linx gaat al weer bijna van start. Met de toevoegingen van Molino, Matteo Mijderwijk, Perforator, Bram Stadhouders en Jerboah  is de line-up compleet. Cross-Linx legt in één gevarieerde avond onvermoede verbindingen (bloot) tussen gecomponeerde ‘nieuwe’ muziek en artiesten uit de avant-garde popscene. Het festival strijk van 2 tot en met 5 maart neer in Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam en Groningen.
Bijzonder aan deze editie is dat de bezoeker voor het eerst buiten muren van de popzalen optredens kan verwachten. Molino speelt op het Centraal Station terwijl Bram Stadhouders de festivalgangers bij binnenkomst verwelkomt met 's werelds grootste vervoerbare draaiorgel. Mijderwijk, Perforator en Jerboah zijn te bewonderen tijdens de vermaarde Music Mining sessies: het backstage programma waarbij je als bezoeker de artiest van heel dichtbij meemaakt. 
Eerder werd de komst van Ane Brun & Zapp4, Efterklang & The Happy Hopeless Orchestra: Leaves, Hauschka, DM Stith, Shara Nova, Padma Newsome, My Brightest Diamond en Vandryver bevestigd. Ook Tu:t, There Are No More Four Seasons, Jerboah, In Code, James Oesi en Molino zijn op het festival te bewonderen. 
Cross-Linx is dit jaar op 2 maart in Het Muziekgebouw in Eindhoven, op 3 maart in de Oosterpoort in Groningen, 4 maart in De Doelen in Rotterdam en 5 maart in het Muziekgebouw en Bimhuis en Amsterdam. Tickets kosten €39,00 (exclusief servicekosten) en zijn te koop via de website van het festival. BRON OOR

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen