donderdag 5 januari 2017

EERSTE NAMEN NAKED SONG FESTIVAL

Afbeeldingsresultaat voor nakedsonG 2017
Het Eindhovense Naked Song Festival heeft zijn eerste namen aangekondigd. Danny Vera & String Quartet, Young Gun Silver Fox en Ryley Walker  staan op zaterdag 22 april op het podium van het Muziekgebouw Eindhoven. De verkoop voor het festival is per direct begonnen.
Het jaarlijkse indoor singer-songwriter festival biedt de gelegenheid aan gevestigde namen en opkomend talent om in een speciale setting op te treden of om een bijzondere samenwerking aan te gaan. Ieder jaar maken zo'n twintig acts hun opwachting op een van de vijf podia.
Danny Vera maakt countrymuziek met een flinke dosis rock & roll en wordt tijdens Naked Song bijgestaan door het strijkkwartet String Quartet. Voordat de leden van Young Gun Silver Fox bij elkaar kwamen, werkten ze achter de schermen in de muziekindustrie. Samen debuteerden ze vorig jaar met hun album West End Coast. Een album vol westcoastpop in jaren zeventig stijl. De Amerikaan Ryley Walker maakt een mix van folk en jazzmuziek. In november zag OOR hem nog optreden in Amsterdam.
Tickets kosten €39,- exclusief servicekosten en zijn te verkrijgen via de websitevan het festival.bron oor

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen