donderdag 27 november 2014

SEKUOIA - WAVES



De experimenteerdrift van de 21 jarige Deense producer Sekuoia kent weinig grenzen. Niet dat dat voor ongemakkelijk fuzzy stiltes zorgt; integendeel. De Deen zoekt zich met vaste hand en opgeheven hoofd een weg door het maaiveld, en bakt een organisch geheel van gebroken beats en elektrisch geladen soundscapes. 

Geen makkelijke muziek , maar daar doet hij het ook niet voor. Zijn muziek bouwt moeiteloos een brug tussen ambient, hip hop en elektronica. En dan kom je niet alleen al snel op het rooster bij het linksdraaiende Berlijnse label Project Mooncircle, maar sta je ineens ook in de kijker op internationale hotspots als ADE en SPOT.  Dit jaar was hij ook te zien op het Nordic Delight Festival in Utrecht.
Na optredens op vele Europese festivals in de zomer en herfst van 2014, is Sekuoia er klaar voor om in 2015 internationaal door te gaan breken. Hij is inmiddels al bevestigd voor Eurosonic, Roskilde en  Where The Wild Things Are. Maar eerst zal hij in ons land eind november nog te zien zijn op Explore The North in Leeuwarden.
Sekuoia's debuutalbum zal begin 2016 uitkomen. Maar als voorproefje hiervan brengt Sekuoia in maart eerst een EP "Reset Heart" uit, met daarop oa het nummer " Waves".
Wil je hem live in ons land zien? Dat kan :
Explore The North - Leeuwarden
Eurosonic - Groningen
Where The Wild Things Are - Zeewolde


Geen opmerkingen:

Een reactie posten