zondag 23 oktober 2011

UK ALBUM TOP 40

The Official Charts logo

Het was wel te verwachten, maar goed dan is toch ook fijn om te zien dat het ook echt gebeurd. Noel Gallagher's High Flying Birds komen op een binnen, Matt Cardle staat nieuw op twee, terwijl we Steps op drie tegen komen.



Adele zakt naar vier, maar haar eerste album stijgt alweer naar elf. Daniel O'Donnell ,wie kent hem niet, komt binnen op nummer zeven.

Kate Perry, Bruno Mars en Maroon 5 als oudgedienden komen de top tien weer binnen, hierdoor zijn Evanescence en bijvoorbeeld Cliff Richard er in de tweede week alweer uit.

The Overtones komen opnieuw in de lijst op 24, Peter Gabrile zat al naar 31, Noah and The Whale komen opnieuw op 35. Chris de Burgh komt nieuw binnen op 38 en The Stone Roses zien we op nummer 40.

Wat kunnen we verder nog over de lijst vertellen?

M83 komt binnen op 44, valt wat tegen, Bjork helemaal in de tweede week op 50.  Jane's Addicton komt binnen op 52. Lowkey op 57. The Wanted , dankzij de single, opnieuw op 60. Gelukkig stijgt Bon Iver weer naar 91 en Snow Patrol naat 95. Rihanna komt weer op 98 voor en Glenn Campell sluit de rij op nummer 100.



De nieuwe album nummer een in Engeland:

Noel Gallagher's High Flying Birds - Noel Gallagher's High Flying Birds

Geen opmerkingen:

Een reactie posten