maandag 28 november 2016

EERSTE NAMEN VOOR BOSPOP 2017


Afbeeldingsresultaat voor bospop 2017

De eerste namen voor de komende editie van Bospop zijn bekend. Het Limburgse rockfestival heeft Beth Hart , Anastacia, Anouk en Airbourne aan zijn line-up toegevoegd. Net als in voorgaande jaren vind het festival plaats in Weert, ditmaal op zaterdag 8 en zondag 9 juli.

Beth Hart maakt al twintig jaar muziek waarin ze soul, blues, rock en jazz combineert. Afgelopen zaterdag speelde ze nog een uitverkochte show in de Heineken Music Hall. Anastacia heeft tijdens haar carrière al veel hits gehad, waaronder I’m Outta Love en Paid My Dues. Vorig jaar stond ze ook al op het Limburgse festival. Anouk bracht dit jaar twee nieuwe platen uit en heeft daarmee materiaal voor een geheel nieuwe show, die ze ongetwijfeld op Bospop gaat laten zien. De laatste naam, Airbourne, is zich langzaam aan het profileren als een van de betere hardrockacts uit Australië. 
In totaal treden er op het festival 26 bands op, verdeeld over een hoofd- en tentpodium. De komende maanden worden de overige namen bekendgemaakt. Tickets voor het festival gaan op 18 februari in de verkoop. Kijk voor verdere informatie over het festival op de website.BRON OOR

Geen opmerkingen:

Een reactie posten