vrijdag 25 november 2016

DE PLATENBON KOMT TERUG!

Platenbon-Voorkant

Tien jaar na het verdwijnen van de Platenbon wordt de iconische cadeaubon opnieuw geïntroduceerd. Vanaf 25 november is de Platenbon weer te koop en uit te geven bij deelnemende winkels.

De oude vertrouwde Platenbon, die in de hoogtijdagen een naamsbekendheid had van ruim 90% onder alle Nederlanders, is van een nieuwe look & feel voorzien. De uitstraling is retro en tegelijkertijd modern. Het is uiteraard niet meer een papieren cadeaubon zoals vroeger, maar in een digitale vorm als cadeaukaart. En het tegoed op de kaart is ook te besteden aan andere entertainmentproducten die de aangesloten winkeliers verkopen.
Hangtag_PlatenbonMartin de Wilde, voorzitter Stichting Nationale Platenbon: “De terugkeer van de Platenbon heeft natuurlijk alles te maken met de ontwikkelingen in de markt, en dan doel ik vooral op de opmars en de populariteit van vinyl. Het succes van Record Store Day – voor de meeste platenzaken inmiddels belangrijker dan kerst – is daar een goed voorbeeld van. De lancering is spannend en leuk. Ik kom uit de platentijd en het is natuurlijk geweldig dat we dit gaan doen. Er gebeurt weer iets en dat merk je ook onder onze retailers. Toen we dit bespraken met onze achterban, zag je dat het direct begon te bruisen. Iedereen was enthousiast. En dat is exact wat we nodig hebben.”
De Platenbon is vanaf 25 november 2016 verkrijgbaar bij de platenzaak, entertainmentwinkel, boekhandel en op www.platenbon.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten