vrijdag 11 november 2016

3voor12 presenteert: Song van het Jaar festival 2016











Het hing al even in de lucht en stiekem hebben we het op de radio al eens genoemd, maar nu mag het dan echt naar buiten: vrijdag 16 december zal in TivoliVredenburg de Song van het Jaar 2016 bekend worden gemaakt. En natuurlijk is er meer dan de uitreiking van de prijs. We hebben namelijk een heel festival samengesteld. O.a. De Staat, Bazart, Roosevelt en Frenna treden op. Lees hieronder de eerste namen, hoe je aan kaarten komt en alle andere informatie.
3voor12 presenteert die vrijdag vanuit TivoliVredenburg de Top 100 beste songs van dit jaar en telt tijdens het festival af naar de nummer één: de winnaar van Song van het Jaar 2016 en daarmee opvolger van bijvoorbeeld Tame Impala’s 'Let It Happen', Daft Punk's 'Get Lucky' en 'Paranoid Android' van Radiohead.

Line-up
De line-up is nog lang niet compleet, maar de eerste namen mogen naar buiten: De Staat, Bazart, Jonna Fraser, Black Honey, Roosevelt, Mozes and The Firstborn, Rotterdam Airlines (met o.a. Jairzinho, Sevn Alias, Kevin & BKO) en Frenna zullen optreden.
De komende weken wordt nog een aantal nationale en internationale artiesten aan de line-up toegevoegd en het precieze programma bekend gemaakt. De deuren van TivoliVredenburg openen die middag om 14.30 uur, waarna de complete Top 100 vanaf 15.00 uur live wordt afgeteld op 3FM en Rotterdam Airlines het festival in Utrecht opent.

Stembussen
Zoals elk jaar wordt de Top 100 weer samengesteld door de best mogelijke jury: jullie! Op donderdag 17 november opent Roosmarijn om 21u in 3voor12 Radio de stembussen en kan je stemmen op alle songs die dit jaar uitkwamen. Van Broederliefde tot de Staat, van Beyoncé tot Kensington, van Drake tot Radiohead, wat je favoriete nummer ook maar is.bron 3voor 12

Geen opmerkingen:

Een reactie posten