maandag 11 juli 2016

PJ HARVEY NAAR HEINEKEN MUSIC HALL

Afbeeldingsresultaat voor pj harvey
Afgelopen maand stond ze nog op Down The Rabbit Hole. Nu komt PJ Harvey terug naar ons land voor een optreden in de Heineke Music Hall in Amsterdam. De Britse zangeres staat op zondag 16 oktober 2016 in de concertzaal aan de ArenA Boulevard. De kaartverkoop start a.s. woensdag 13 juli.
PJ Harvey debuteerde in de jaren negentig met het album Dry, maar breekt bij het grote publiek door met de single Down By The Water en het album To Bring You My Love. Eerder dit jaar behaalt ze voor het eerst de nummer 1 positie in de UK met haar nieuwe plaat The Hope Six Demolition Project. De langverwachte opvolger van Let England Shake uit 2011 kwam op een bijzondere manier tot stand. Tijdens een expositie getiteld ‘Recording In Progress’ liet Harvey bezoekers toe tijdens de opnames van haar nieuwe studioalbum. In de album trailer, geregisseerd door Seamus Murphy, is te zien hoe het publiek vanachter een glazen wand de studio in kon kijken en zo PJ Harvey haar band en producers Flood en John Parish aan het werk zien. De zangeres haalde inspiratie voor The Hope Six Demolition Project uit haar reizen naar Kosovo, Afghanistan en Washington. 
Tickets voor het optreden in de Heineken Music Hall kosten €45,- en zijn vanaf woensdag 16 juli 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.bron ;  oor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten