vrijdag 22 juli 2016

BOMBAY RELEASED LIVE EP EN VIDEO



Wat een jaar is het tot dusver geweest voor Bombay. Op 5 februari verscheen het tweede album Show Your Teeth dat door media en publiek met gejuich ontvangen werd. In de maanden daarna toerden zanger/gitarist Mathias Janmaat, bassist Gijs Loots en drummer Lisa Ann Jonker bijna non-stop door Nederland, Frankrijk en Duitsland, en was de band te gast bij een talrijk aantal TV en radio programma's, met DWDD en Le Petit Journal als hoogtepunten. Na recente shows in New York en Dour festival in België is het festival seizoen echt begonnen voor Bombay: Sziget, Lowlands en Into the Great Wide Open staan voor de deur!
Bombay is een live-band pur sang, dat zal iedereen die ooit een show heeft gezien kunnen beamen. Reden genoeg om nu een live-EP uit te brengen met daarop Bleach, Gold Rush en natuurlijk Slow Motion; de absolute climax van Bombay's liveshows.

Bij Slow Motion is een live video gemaakt van beelden van de afgelopen maanden. De geluidsopname komt van een show in het Franse Vannes op 26 mei jl., waar de band met de Black Lips op de planken stond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten