dinsdag 12 juli 2016

View for a Day - Holding On (Official Music Video)






Vandaag verschijnt de nieuwste single Holding On van de Nederlandse rockband View for A Day. Dit is de opvolger van de singles, Tomorrow en Bridges. Al deze singles zijn afkomstig van het mini album Scratching the Surface die op 7 oktober zijn opwachting maakt. Op dezelfde dag zal Scratching the Surface gepresenteerd worden in de Vera. Ook zal de band te zien zijn tijdens de Popronde!

Afgelopen editie van Eurosonic Noorderslag was View for a Day maar liefst zevenmaal live te zien. In 2015 speelde de band ook al op dit prestigieuze festival. Ook waren ze te zien op het Bevrijdingsfestival Groningen en behaalde de band de kwartfinales van De Grote Prijs van Nederland. Daarnaast waren ze te gast bij Radio Veronica, Radio 538 en Simone FM. En kon de band rekenen op airplay op 3FM en Pinguin Radio.
View for a Day laat zich muzikaal beïnvloeden door o.a. Biffy Clyro, Tim Christensen en The Intersphere. En dat hoor je, een onnederlands geluid.
LIVEDATA 16/07 Steengoed Festival, Willemsoord 24/07 Tarubush Kuna Festival, Dwingeloo 09/09 Stathe, Utrecht 12/09 De Brasserie, Emmen 29/09 De Taverne, Bergen 06/10 Paard van Troje, Den Haag 07/10 Vera, Groningen (Releaseshow) 12/11 Ma Kellys, Frieschepalen 06/12 Muziekcafé Stiels, Haarlem

Geen opmerkingen:

Een reactie posten