zaterdag 21 mei 2016

Blaudzun Unieke reeks voorpremières in EKKO, Utrecht




Na ruim een jaar stilte keert Blaudzun in september van dit jaar terug op het podium. In een reeks van vier optredens in vier dagen presenteert Blaudzun met zijn band nieuwe, nog niet eerder voor publiek gespeelde songs. De voorpremières vinden van 15 tot en met 18 september plaats in poppodium EKKO in Utrecht en worden opgevolgd door een uitgebreide Europese tour.



Blaudzun werkt momenteel in verschillende studio’s aan nieuwe opnamen. Over zijn nieuwe werkt zegt hij: “Het is een work-in-progress en dat zal zo blijven totdat de tour ten einde is.”

Tijdens zijn Europese tour zal Blaudzun naast Nederland, ook Belgie, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk aan doen. Kaarten voor de unieke reeks voorpremières in Utrecht zijn vanaf nu hier verkrijgbaar via www.ekko.nl


Voor zijn derde album Heavy Flowers (2013) ontving Blaudzun een gouden plaat en won hij een Edison Pop Award in de categorie Beste Mannelijke artiest. Dit succes wist hij voort te zetten met zijn vierde album Promises Of No Man’s Land (2014). De gelijknamige single werd uitgeroepen tot 3FM Megahit en werd als titelsong voor de Olympische Winterspelen gebruikt.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten