maandag 30 mei 2016

Alarion presenteert debuutalbum in de Boerderij Zoetermeer, 3 juni 2016





Op vrijdag 3 juni presenteert Alarion haar debuutalbum 'Waves of Destruction' met een spectaculaire releaseshow in De Boerderij in Zoetermeer. Supports zijn End of the Dream en La Ventura. Voor het album 'Waves of Destruction' heeft gitarist en initiatiefnemer Bas Willemsen samengewerkt met een groot aantal bekende gastartiesten.

 
Alarion: Waves of Destruction
‘ Waves of Destruction’ bevat een uur van melodische en symfonische rock & metal. Gastmuzikanten op het album zijn onder andere Damian Wilson (Threshold), Irene Jansen (Ayreon) en Paul Glandorf (Arjen Lucassen (live)). Op de releaseshow wordt het hele album éénmalig in zijn geheel gespeeld.
 
Het album
‘Waves of Destruction’ (Freia Music) bevat  een  variatie aan rock & metal: heavy en snel of akoestisch en langzaam, een kort nummer of een epos van meer dan tien minuten, mannelijke of vrouwelijke vocalen.  
 
De liveshow: dubbel vocaal front
Alarion heeft 3 juni bovendien een dubbel vocaal front van zowel Irene Jansen (zus van Floor Jansen (Nightwish) als Paul Glandorf. Erik Laan van progrockgiganten Silhouette is speciale gast op keyboard, Sophie Zaaijer van Cesair is gast op viool. Support zijn End of the Dream en La-Ventura.
 
Tickets zijn te verkrijgen via De Boerderij: http://cultuurpodiumboerderij.nl/
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten