donderdag 22 januari 2015

MY BLUE VAN - 25 NIGHTS AND DAYS (OFFICIAL VIDEO)

Er is weer nieuw werk van My Blue Van, de band die een uitstekende vorm van Blues rock weet te spelen. Met het uitbrengen van de tweede plaat Hush op 23 februari aanstaande, moet de rest van Nederland nu eindelijk veroverd worden.

De Utrechtse band presenteert hun tweede album op zaterdag 20 februari in het Utrechtse poppodium EKKO. Als voorproefje brengt de band vandaag zijn eerste single en videoclip van het nieuwe album uit. De single heet ’25 Nights and Days’ en is een bijzonder pakkend nummer, dat zeker naar meer smaakt. De band is ten opzichte van de debuutalbum verder gegroeid. Het album is, net zoals het debuut, opgenomen in Studio Barn in the Meadow. 

De plaat Hush is het vervolg op de alom geprezen debuutplaat As Colours Change (2013), waarmee de band hoge ogen gooide bij pers, bandwedstrijden en publiek. Ook won de band de 3voor12/Utrecht-awards voor Beste Live-act en Beste Video 2013, én de Utrecht Popprijs Publieksprijs 2012. Verder stond de band recentelijk nog ide finale van de Grote Prijs van Nederland 2014
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten