donderdag 31 juli 2014

MILOW OPENT POPPODIUM GRENSWERK


Milow is de bekendste singer/songwriter van België en tourt dit najaar uitgebreid door Europa om zijn nieuwe album ‘Silver Linings’ te promoten. ‘Silver Linings’ werd afgelopen jaar goed ontvangen en kreeg veel airplay op onder andere 3FM. Op vrijdag 17 Oktober zal Milow Grenswerk komen openen. 


Milow scoorde in 2007 zijn eerste hit met de single ‘You Don’t Know’. Eind 2008 werd dit opgevolgd met ‘Ayo Technology’, een akoestische cover van het nummer van 50 Cent en Justin Timberlake. Deze single leverde hem goud op in België, Denemarken, Zweden en Zwitserland en stond in Nederland vier weken op nummer één. De videoclip van dit nummer werd zelfs meer dan 50 miljoen keer bekeken op YouTube.

Grenswerk is druk bezig met de invulling van het programma voor dit najaar. Eerder werden onder andere al Waylon en Jett Rebel bevestigd voor dit najaar. In de komende weken zullen meer bevestigde artiesten voor Grenswerk bekend gemaakt worden.  Grenswerk is het nieuwe poppodium in Venlo dat in Oktober open gaat. 

Grenswerk zal haar deuren voor het eerst openen voor publiek tijdens het openingsweekend, wat gepland staat op 17, 18 en 19 oktober aanstaande.

Hieronder een fragment van Milow bij Giel waarin hij een prachtige versie heeft van " A Sky Full Of Stars".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten