zondag 6 mei 2012

SAM SPARRO - I WISH I NEVER MET YOU









Het is vaak een probleem voor een artiest. Een overdonderende debuutsingle afleveren en daarna niet meer in de buurt van dat succes te komen.

 Zo ook Sam Sparro. Deze Australiër wist met name in Engeland te scoren met zijn debuutsingle "Black and Gold". De single bracht het in Engeland tot nummer twee en behaalde uiteindelijk de tiende plaats in het jaaroverzicht van 2008.
Maar de singles erna brachten niet het succes dat Sam en ook de muziekpers hadden verwacht. Daarom nam Sam de tijd voor zijn tweede album Return to Paradise.  Al eerder schreven we over de eerste single van dit nieuwe album, maar deze single wist nauwelijks de aandacht te trekken.
De vorige single was nog wel aardig, maar helaas kan ik niet echt veel positiefs over deze nieuwe single schrijven "I Wish I Never Had Met You". Dit is een aardig niemandalletje dat niet in de schaduw kan staan van het prachtige "Black and Gold" .
Het lijkt er op dat het Sam niet lukt om het succes van zijn debuutsingle te overtreffen, zowel commercieel als artistiek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten