donderdag 29 december 2016

PIAS NITES MET TEMPLESOnder de noemer [PIAS] Nites viert muziekmaatschappij [PIAS] sinds 2011 de indie muziekcultuur. De laatste editie met Bloc Party, Oscar en Rina Mushonga was maart 2016. 


Op vrijdag 27 januari 2017 zal [PIAS] Nites neerstrijken in Utrecht voor een avond vol muziek in EKKO. Ditmaal met niemand minder dan psychpop favoriet Temples, Témé Tan en Daniel Docherty. Kaartverkoop is vrijdag 23 december gestart.
In 2014 brachten de Britse jongens van de psychedelische popband Temples hun uiterst succesvolle debuutalbum Sun Structures uit en een paar maanden daarvoor, in november 2013, stond de band voor het eerst in EKKO.
Témé Tan is het soloproject van Tanguy Haesevoets die opgroeide tussen Brussel en Kinshasa. Gefascineerd door zijn roots en geïnspireerd door zijn vele reizen weet Témé Tan deze invloeden samen te smelten in zijn muziek.
De grond in Bellshill in Schotland is blijkbaar erg vruchtbaar. Naast Mogwai en Teenage Fanclub komt daar namelijk ook singer-songwriter Daniel Docherty vandaan. Hij begon daar als straatmuzikant en viel al snel op door zijn virtuoze gitaarspel, volwassen stem en prachtige liedjes.
Info
[PIAS] Nites met Temples, Témé Tan en Daniel Docherty
Vrijdag 27 januari 2017
EKKO, Utrecht
Aanvang 19.30
Ticketverkoop bron zubb.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten