dinsdag 24 maart 2015

SECRET RENDEZVOUS - FIRST LOVES & LAST GOODBYES

Afbeeldingsresultaat voor secret rendezvous first loves and last goodbyes


Secret Rendezvous heeft een nieuwe video ‘First Loves & Last Goodbyes’ .‘First Loves & Last Goodbyes’ is de tweede single van het tweede album waar Secret Rendezvous momenteel aan werkt. De single is een melancholisch nummer dat je laat mijmeren over verloren liefdes. De clip ademt een mysterieuze sfeer die goed bij de muziek past.


De Amsterdammers maakten de clip samen met regisseur Coen Hamelink en cameraman Micha Posthumus. Het is voor het eerst dat Sietske en Remi acterend te zien zijn in een eigen video. Zangeres Sietske vertelt: “De video vertelt het verhaal vanuit het nu waarin mijn personage fantaseert hoe ze wraak neemt op haar ex. Door hem te doden in haar fantasie kan ze hem pas loslaten.” 

Secret Rendezvous bestaat uit het duo Sietske Morsch en Remi Lauw.  In het verleden werkten zij als muzikant samen met artiesten als Anouk, The Child Of Lov en George Clinton. Met hun eerst album werd Secret Rendezvous door Coldplay gekozen als ‘Hypnofeed Song Of The Day’ en stonden ze in de lineup met Bastille en AlunaGeorge op Liverpool Sound City. Eerder werden ze al vergeleken met Jessie Ware en hun huidige sound laat zich omschrijven als Banks meets Little Dragon meets Janet Jackson. Het klinkt allemaal heel goed en maakt ons benieuwd naar dat tweede album waar aan gewerkt wordt.


Secret Rendezvous is live te zien op de volgende data:

Donderdag 28 mei, Sugarfactory, Amsterdam
Zaterdag 12 september, Cultura, AndijkGeen opmerkingen:

Een reactie posten