vrijdag 20 februari 2015

ORGEL VRETEN - KOPNA KOPNA

Afbeeldingsresultaat voor orgel vreten k

Twee stokoude orgels, een strakke band en daarbij een verzameling geweldige gastartiesten. Dat is Orgel Vreten, het project opgestart door Robin Piso en Thijs Schrijnemakers. 

Een keiharde clash tussen twee  Hammondorgels die tijdens een liveshow bijna letterlijk aan stukken worden gespeeld. Omdat Robin Piso zijn activiteiten met DeWolff niet meer kon combineren, meldde zich een nieuwe Orgel Vreter aan het front in de persoon van Darius Timmers (o.a.Tessa Rose Jackson).
Het nieuwe album 'Komrad' verschijnt op 30 maart via V2 Records. De geheel instrumentale plaat bestaat uit elf door de band zelf geschreven nummers, van keiharde orgelrock tot subtiele, haast serene kerkelijke intermezzo’s. Gasten als Arno Bakker (sousafoon), Benjamin Herman (sax), Anton Goudsmit (gitaar) en Marcel Veenendaal (zanger van DI-RECT) zijn ook van de partij.  De single " Kopna Kopna" is een uitstekend swingend visitekaartje van dit unieke project uit ons land dat je eigenlijk ook eens live moet mee maken. Het nummer klinkt alsof het zo uit de top 2000 kan komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten