zondag 20 november 2011


Op 6 februari komt er weer een nieuw dubbel album van de Pet Shop Boys uit, nou ja nieuw. Op twee CD's zijn de b-kanten van de singles gezet. Het is de tweede keer dat er een B kanten album komt, in 1995 was er al het dubbel album Alternative.

De 38 songs zijn de B kanten van singles uit de periode 1996 - 2009. De titel van het album wordt Format.

Op het album komen de volgende nummers te staan:

The Truck Driver And His Mate
Hit And Miss
In The Night (1995) 
How I Learned To Hate Rock 'N' Roll
Discoteca (New Version) 
The Calm Before The Storm
Confidential’ (Demo For Tina) 
The Boy Who Couldn't Keep His Clothes On
Delusions Of Grandeur
The View From Your Balcony
Disco Potential
Silver Age
The Gho
st Of Myself
Casting A Shadow
Sexy Northerner

Searching For The Face Of Jesus
Between Two Islands
Friendly Fire
We're The Pet Shop Boys
I Didn't Get Where I Am Today
The Resurrectionist
Girls Don't Cry
In Private’ (7-Inch Mix): Pet Shop Boys With Elton John 
Blue On Blue
No Time For Tears’ (7-Inch Mix)
Bright Young Things
Party Song’
We're All Criminals Now
Gin And Jag
After The Event

The Former Enfant Terrible
Up And Down

Het 11e studio album komt er ook aan, de verwachting is dat dat in de herfst van 2012 uitkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten