zondag 12 juni 2011

UK ALBUM TOP 40

Wat iedereen had verwacht ( en gehoopt?) er is weer een Britse act op nummer een in de albumlijst, dit jaar toch een Brits domein. Arctic Monkeys komen op een binnen en met Adele stevig op twee moet Lady Gaga genoegen nemen met plaats nummer drie deze week.



Op nummer vier de volgende nieuwkomer alweer: Jackie Evancho en ook Glee komt op zes binnen, laatste binnenkomer in de top tien  zijn de dames Wonderland zij komen binnen op nummer acht.

Frank Turner komt op twaalf binnen, Ironmaiden komt ( bescheiden) op negentien binnen terwijl op twintig de volgende nieuwe binnenkomer zich aandient; All Time Low.

Depeche Mode komt met het tweede remixalbum op 24 binnen en Inna is nieuw op 32.

Verder op in de lijst nog meer binnenkomers: 43 City & Colour, 44 Rory Gallagher, 47 Craig Odgen, 48 Battles, 49 Above & Beyond.

En nog zijn ze niet op de nieuwkomers want Joy Division/New Order komen op 51 met een The Best Of binnen. My Morning Jacket komt op 60 binnen, op 63 Suede en op 65 Gomez. De 74 is voor de nieuwe Baseballs. Tom Vek komt slechts op 79 binnen , veel te laag, Whitesnake komt op 81 binnen.

Tenslotte White Denim binnen op 98.


De nummer een in de Britse albumlijst:
Suck It And See - Arctic Monkeys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten