maandag 26 februari 2018

MARTHA JANE & THE TALISMAN: Hear A Song In Every Lie





Martha Jane &  the Talisman lanceert nieuwe single getiteld: ‘I Hear a Song in Every Lie.’ Net als de vorige single gaat ook dit nummer gepaard met een visueel kunstwerk het kunstenaarsduo Martha Jane Settler en Maarten van der Grinten. Het is de tweede single in aanloop naar hun nieuwe EP ‘Love Spells’ die dit voorjaar uitkomt. Het nummer is volledig door henzelf opgenomen, gemixt en geproduceerd. Dit voegt een extra dimensie toe aan de op zich al bijzondere eigen sound. Op 7 maart presenteert Martha Jane & the Talisman het nieuwe werk in Paradiso.



‘Er wordt veel gelogen in de wereld, maar de Talisman roept op om positief te blijven.’ De nieuwe track, ‘I Hear a Song in Every Lie,’ gaat over het omzetten van negativiteit in iets moois. Het duo heeft dit gevoel vastgelegd in een mysterieuze met desert-blues doordrenkte popsong. ‘I Hear a Song in Every Lie’ is catchy maar heeft ook de potentie je tot hogere niveaus van trance te brengen. Het onmiskenbaar  dansbare karakter van Martha Jane & the Talisman is wederom terug te horen op deze nieuwe single. Beeld en geluid gaan hand in hand. Het artwork van de single klinkt zoals hun sound eruit ziet: psychedelisch en mysterieus.
Martha Jane & the Talisman bestaat live uit Maarten van der Grinten, Martha Jane Settler met op drums Guy Salamon. De band combineert het aardse van de country side met het vooruitstrevende van de stad, twee werelden die zich binnen de band verenigen. Op 7 maart zal de band de nieuwe single en vele andere nieuwe nummers ten gehore brengen in Paradiso, Amsterdam. De avond belooft een bijzondere viering van de aangekondigde EP vol verassingen, visuals en goddeloze grooves.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten