vrijdag 5 augustus 2016

EERSTE NAMEN DDW MUSIC EINDHOVEN


Afbeeldingsresultaat voor ddwmusic 2016
Van 22 tot en met 30 oktober vindt in Eindhoven de Dutch Design Week (DDW) plaats. Voor het tweede jaar is er een speciale plek voor muziek in het programma: DDW Music, met dagelijks optredens op verschillende locaties in de stad. Onder meer Jeremy Loops, Klyne, Benjamin Francis Leftwich  en Baauer behoren tot de eerste namen voor deze tweede editie.
Ook Woodie Smalls, Larry Gus, The K, Jeangu Macrooy, Christopher Paul Stelling, Louis Berry, Scott & Charlene’s Wedding, S.T. Cordell, Indian Askin, George Cosby, Porches, Compact Disk Dummies, Jacle Bow, Lucy Dacus, Beach Baby, Palace Winter, traumahelikopter en C Duncan komen allemaal naar Eindhoven.
Gedurende de Dutch Design Week zijn er dagelijks liveoptredens op bijzondere locaties in de stad, zoals Nul Zes, Het Gaslab, Van Abbemuseum en Stroomhuis. Daarnaast staan er vier specials op het programma. Voor deze grotere concerten in de Effenaar en het Muziekgebouw Eindhoven zijn tot nu toe Jeremy Loops, Klyne, Benjamin Francis Leftwich en Baauer geboekt.
Tickets voor DDW kosten €17,50, daarmee kun je gratis naar binnen bij de concerten van DDW Music. Zonder ticket kun je voor €5,- een kaartje aan de deur kopen. Voor de 'specials' heb je een apart ticket nodig. Meer info vind je hier. bron oor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten