maandag 2 december 2013

BEST KEPT SECRET 2014: DE EERSTE NAMEN

Elbow, Pixies, Belle & Sebastian, Caribou, Metronomy, Circa Waves, Fat White Family, Fucked Up en Cheatahs zijn de eerste namen voor Best Kept Secret 2014. Check de eerste trailer van 2014.

De kaartverkoop begint op zaterdag 7 december a.s. om13:00 uur. Weekendtickets kosten €119, dagtickets €64, een campingticket voor het gehele weekend €20 (alle prijzen excl. servicekosten). De verhuur van bungalows start enkele uren eerder: om 10:00 uur.
Best Kept Secret tickets worden uitsluitend verkocht via bestkeptsecret.nl/tickets en alleen komende zaterdag ook in de tijdelijke Best Kept Secret pop-up store op Oudegracht 268 in Utrecht (recht tegenover Tivoli, 15 min. lopen vanaf Utrecht CS). Het Best Kept Secret team verkoopt tot 18:00 uur of zolang de voorraad strekt tickets aan bezoekers van het festival. Wie om 13:00 uur in de rij staat, is verzekerd van een festivalkaart en een kop goede koffie. Zowel online als in de pop-up store geldt: max. 10 tickets per klant. In de pop-up store kan uitsluitend met PIN worden betaald.
Verschillende bungalows en vakantiehuizen zijn vanaf zaterdag 7 december om 10:00 uur te reserveren via de sitevan vakantiepark Beekse Bergen. Meer info vind je hier en onder info op deze site.
De drie pijlers van Best Kept Secret blijven de focus op spannende muziek, het mooie festivalterrein in de bosrijke omgeving van Hilvarenbeek en de aandacht voor gezond, afwisselend maar vooral lekker eten en drinken. De komende maanden voegen we enkele grotere namen als Elbow toe aan de line-up, maar duiken nadrukkelijk de diepte in op het gebied van indie, folk, hiphop en elektronische muziek. In totaal worden nog zo’n 70 artiesten aangekondigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten